perjantai 31. tammikuuta 2014

Lepopv=ajelupäivä ja karkkia


Läksin tänä aamuna ajamaan 6.45, perillä olin siitä kahden tunnin päästä. Oli hivenen pakarat jumis, mutta voi autuus, mikä ihana valoisuus tuli ajaessa! Oletteko huomanneet, miten päivän valoisuus oikeasti pitenee? En ole aiemmin tätä huomannut, että jo tammikuulla se muuttuu: illalla voi ajaa töistä tullessa (16.00-16.50) lyhyillä valoilla ja nyt aamuisin klo. 8.00-> saa ajaa lyhyillä! Voi ihanaa! Eipä tästäkään voisi iloita, jos ei syksyn synkkyyttä olisi ollut, sanon minä.

Takaisin asiaan. Juttelin kenties tulevan pomoni kanssa 2,5 h. Tuumittiin työkuvioita ym. Lähdin taas ajamaan 11.30, ja olin abcilla syömässä ja tankkaamassa vähä yli tunnin kuluttua. Hetken mietin lehtipihviä, mutta tuon alla olevan kanasalaatin otin. Pohjalla oli aamuinen tee pussipuuron, raejuuston ja kiisselin kera, määränpäässä tee juusto-tomaattivoileivän kanssa (pieni vaalea) ja proteiinipatukka lähtiessä. Kanasalaatti meni nopeasti, kana oli hivenen mausteista (en välitä mausteista) ja kastiketta en ottanut. Juomana vesi ja maito, aluksi söin pienet ruisleivät.

Matkalla kotikaupungissa poikkesin kaupassa ja laskeskelin ajaneeni 360 km tänään. Enää ei tunnu niin pakaroissa...

Kotiin päästyäni huomasin tuoretta kakkoa ja sitähän EN ohita. Otin siis kakkoa kinkun kanssa, päälle kasvattamaani herneenversoa! NAM! Tuore kakko=taivas.

Muuten olinkin hiljokseen, luin lehtiä, vellasin eläimiä navetos (halailin ja silitin), katselin tv:ta ja vähän nukuinkin. Mietin ankarasti asioita. Tällanen lepopv, kroppa tahto sen ja sen se sai.

Tämän kuun alussa katselin kaupassa alla olevaa bonbon-pussia ja mietin, että sitä haluaisin maistaa. En kuitenkaan ostanut. Kunnes tänään ostin ja kolme lakupötköä. En ole tällä kuulla ostanut karkkia (\o/) ja tämäkin oli tietoista. Halusin vähentää sen syömistä, niin aika lailla se ostaminen vaikuttaa.

Kuitenkin mietin kuun aikana, että voisin kuun vika pv ostaa ja tän päiväisen reissun perusteella (ja kyllä, väsymyksenkin) päätin sen tehdä. Vähän haluan testata aineenvaihduntaakin, mitä tapahtuu?

Ja siis voi hyvänen aika! NUO ON HYVIÄ! Ne on kaatissäkin niitä ylihyviä lokin läjäyksiä (miten houkuttelevat nimet ;) Ja pussissa on 125 g. Riittävästi. Suosittelen.


Mutta koska huomenna alkaa helmikuu (mihin tammikuu meni, tä?), niin en taas osta karkkia. Paitsi ehkä kuun vika pv. Tuon ylläolevan pussin. Tullut hyvä automaatio siihen, ettei osta. Tarjotessa olen syönyt, kerran hieman enemmän, mutta hei, kerran 31 päivän aikana Mielestäni olen hyvin hallinnut karkin syöntiä, omaa peikkoani.

Näillä eväillä viikonloppuun!

2 kommenttia:

  1. Sulla on hyvin sujunu tuo ostolakko ja karkittomuus! :) Hyvä hyvä!! Itellä tulee nuita sortumisia vähän liianki usein, mutta kyllä se tästä tasottuu taas :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehheh, lues tän päivänen :D Mutta eteenpäin mennään...

      Poista

Kiitos sinulle (: