perjantai 10. tammikuuta 2014

Tasapainon polulla

Tämä on tähän mennessä neljäs viides blogini, kolme edellistä ovat jollakin tavalla käsitelleet liikuntaa ja laihduttamista. Tämä blogi, ainakin näin alkuperäisenä ajatuksena, tulee sisältään niitä asioita, joita elämässäni on minun tasapainoni vuoksi. Ihan kaikkea elämästäni en tokikaan täällä kerro, vaan niistä asioista, jotka kuuluvat minun tasapainotuskeinoihini liittyen hyvinvointiin. Liikunta, syöminen, herkut, kokkaaminen ja leipominen sekä eläimet ja mitä milloinkin tulee mieleen.

Niin paljon elämässä saa upotettua aikaa kaikkeen negatiiviseen ja ikävään, että tämän vuoden ekan työpäivän aamuna, kellon soidessa 6.20 (en ole aamuihmisiä), ensin ajattelin "En jaksa!" Seuraava ajatus jo olikin "Ei, kun nyt ajattelen positiivisesti. Työ on kivaa ja saan siitä työkokemusta." Eli pyrin löytämään asioista positiivisia puolia. Mutta en kuitenkaan aio tehdä tästä vaaleanpunaista unelmaa, vaan realiteetit huomioiden, ei aina voi jaksaa/haluta/voida onnistua. Sitä elämä on, tasapainotellen.

Perusajatus on, etten ala väkisin kirjoittaa, vaan kun tuntuu siltä. Hyvältä. Tykkään joka tapauksessa kirjoittaa ja kirjankin kirjoittaminen on ei-niin-salainen haaveeni, että ehkä saan sitä näin purettua.

Katsotaan, miten tämä polku lähtee etenemään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos sinulle (: