sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Levotonta(ko) oloa?

Olen tällä viikolla kävellyt, venytellyt ja pelannut sulkapalloa.

Eilen kävin ohjatussa kuulassa, samalla herralla kuin viime kesänä. Mulla oli eka kutosen kuula, mutta otin kaveriks kasin. Sillä teinkin suurimman osan, kutosella meni ne, missä liikuttiin liki päätä (kuten vatsalihaksis. Joku ajatus, et se putoo päähän :( ) Ja oli se vaa hienoa se kuulailu.

Menin hyvis ajois paikalle ja suuntana takarivi. Multa kysyttiin, että siksikö ajoissa, että näen ketä tulee edellisestä jumpasta. :D Ihan niin utelias sielu en ole.

Paikka oli siis tän kuus avattu täysin uusi liikuntastudio, jossa oli ilmaisia jumppia eilispäivän. Mitkään bollywoodit ei nyt inspiroinu lainkaan, niin menin tuttuun kuulaan, kun se ohjaajakin oli niin hyvä kesällä. Ja olihan se. Tykkään hänen tavastaan, että biisin aikana tehdään 2-4 liikettä 5-15 toistona. Ihan itte saa päättää määrän! Se sopii mulle.

Tänään tunnen tehneeni eilen jotain etenkin takareisissä.

Ja päässä jälleen ilon siitä, että sain potkua kuulata taas itekseni!

Enkä edes voi käyttää 6 kg kuulaa, kun löytyy 8 kg, 10 kg ja 12 kg. :D

Mutta pohdintanahan onkin, liikunko tänään? Hiihtäminen inspirois, kun tuli luntakin lisää. Tosin tällä viikolla olen liikkunut joka päivä, tosin perjantain kävely oli aika harrasta menoa, ei tullut hiki, ei syke noussut. Todellinen ppp.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos sinulle (: