maanantai 3. helmikuuta 2014

Hölkkää!

KYLLÄ!

Sisuunnuin tämän päivän kokemuksista (syyllistämisestä nyt pääosin (jotkut aikuiset vain eivät ole aikuisia)) ja päätin mennä juoksemaan. No ehkä enempi hölkältä näytti, mutta sykkeet oli korkeet ;)

Menin kuus kilsaa, alku oli aika ripee, ei ollu hiki. No sitten siinä kilsan maissa tuli hiki :D Ja puoles matkas luovuin sormikkaista. Kaks kilsaa ennen määränpäätä luovuin piposta (ohut.) Takistakin olisin luopunut, mutta en olisi jaksanut kantaa sitä samalla.

52 minuuttia meni! UGH! Hiki oli, paita märkä, naama punanen, yli 500 kaloria palanut (ja jatkuu vaan ;) ja jalat jäykät. Meen tästä venytteleen niitä, ihan innolla odotan, mikä fiilis niissä on huomenna.

Ai niin, se perjantain karkin syöminen luvalla, niitä luvattoman hyviä karkkeja. Kotikotona oli sitten joulusuklaita ja käsi kävi. Suklaa oli hyvä, lopulta meni tapana. Lopulta lopetin. Joulusuklaan määrää pitäis rajoittaa lailla, oikeasti.

Joten taas mennään eteenpäin, tietenkin ostamislakossa, mutta järkeä voisi taas käyttää.

Paino pysyi viime kuun samassa, vaikka söin mielestäni fiksummin kuin joulukuussa (kukaan ei voi tätä epäillä.) Joten tää ahkera (lue=kuluttava) aerobinen on uusvanha väline tähän touhuun. Käyn vaa'alla siis, mutta enemmän puristelen vatsamakkaraa ja kylkiä, olisko ne siis love handlesit. Kun en välittäisi olla NIIN selkeä miss handles...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos sinulle (: