tiistai 28. tammikuuta 2014

Kahvassa kuula

Ja kahva kädessäni/käsissäni.

Oli muuten paaaljon mielekkäämpää tehdä kolmea liikettä 10-15 kertaa vuorollaan ja sit uus kierros, menin kolme kierrosta kaikkia ja olikohan 4-5 settiä, siis sarjaa. Tähän asti kun oon mennyt minuutin kutakin liikettä, niin tää oli kyllä nyt kivempi tapa.  Ei ehtiny edes kyllästyä!

Se vaan vähä nauratti, kun tein sarjaa loppuun kolmannes liikkees, aloin tuumia, mikä se eka oli :D Eli en kirjannu ylös niitä, enkä siis suunnitellu. Ihmeen hyvin ne sain mentyä, ei ihan oo muisti menny.

Joten vois kai sitä suunnitella vähä liikkeitä etukäteen, vaikka voi kai itteensä yllättääkin.

Onks teillä suosikkikahvakuulaliikkeitä vinkiks meikälle?

2 kommenttia:

  1. Perinteinen etuheilautus toimii mulla. Viime viikon kahvakuulatunnilta jäi mieleen myös pari liikettä, esim. rinnalleveto ja kädessäpito yläasennossa (hmm, olipa hyvin selitetty... .D). Siinä siis kuula ensin heilautetaan haarojen välistä alhaalta ylös rinnalle, sitten käännetään vartalon sivulle olkapään korkeudelle ja pidetään sinä muutaman sekunnin ajan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo viimeisin onkin itselle tuntemattomin, täytyy tesmiä! Etuheilautus on kyllä hyvä, samoin punnerrukset, kierrot ja kuulan ollessa olkavarren vieressä tekee kyykkyjä, tulee reisiin tuntumaa :P

      Poista

Kiitos sinulle (: