sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Kokeillen ja kiinnostustuminen


Seuraamissani blogeissa on puhuttu ja kokeiltu erilaisia proteiinijuttuja. Ite en oo ostanu kuin patukoita ja nekin niitä pieniä versioita, Leaderin siis. Tarjouksen nähtyäni päätin kokeilla...

... näitä. Ja ainakin tuo eka oli hitusen jauhonen, mitä ne pikku versiot ei ole. Tässä oli jokin tuttu maku, mutta ei nähtävästi niin tuttu, että sen enää muistaisin. Muita en ole vielä maistanut.
No tästä taisin lukea lasienkulin blogista, CocoVin patukasta. Ostin tän ja appelsiinin makuisen, sen olen maistellut. En aio toiste ostaa, naama irvees maistelin.

Tätä kirjaa olen nyt lukenut pikku hiljaa. Tykkään tästä, tässä on hyviä vinkkejä eri lajeihin, syömiseen ja liikunnan tuomasta ilosta muistutuksia. Hieman haaveilen hankintaa omaksi asti.

 Olen seurannut pari jaksoa Olgan kotona-ohjelmaa, jossa Olga kokkaa paljon speltistä. En ole kuitenkaan alkanut asiaa tutkia, mutta ei se mitään, sillä Maaseudun tulevaisuuden välissä tullut Kantri-lehti kertoo siitä. Onpa Olga jakanut lehdessä joitain spelttiin liittyviä ohjeitaankin. Kiinnostuin sen verran, että haluaisin testata spelttiä ihan oikeasti.

Onko speltti kellekään tuttu?

Ja sitten huutoa, en pääse lasienkulin blogiin enää? :( Olisin sen tähän linkittäny!

4 kommenttia:

 1. Voi sua! :D Mun blogi oli vähän aikaa yksityisenä, mutta nyt se taas näkyy. :)
  Se appelsiini ei kyllä ollu niistä se parhaan makunen. Tuo cashew oli kyllä ihan hyvä.
  Määki olin unohtanu laittaa itteni lukijaks tälle blogille ja ihmettelin, ku sulta ei tuu päivityksiä.. :DD Sitte, ku laitoit viestiä joulublogiin, tajusin erheeni :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä olin jo, että mitä täh, kun ei mimmia näy, ei kuulu! Onneks oot linjoilla! (: JEE!

   Poista
  2. Ihana tietää, että mua kaivataan. :)

   Poista
  3. No tietenki, älä muuta epäilekään :)

   Poista

Kiitos sinulle (: