maanantai 17. helmikuuta 2014

Liikuntaa ja hyötyä

Tulin töistä tuossa klo. 17 kieppeissä, vatsa kiljuen. Laitoin uunin päälle, pesin perunat ja lohkoin ne, pyörittelin astiassa ruokaöljy-valkosipulijauheseoksessa. Ne oli uunissa reilu puoli tuntia, nautin ne runsaan salaatin, ketsupin, jauhelihapihvin ja maitolasillisen kera. KIITOS.

Siinä niiden ollessa uunissa tein huomiseksi ja keskiviikoksi eväsleivät (1 per/pv) ja herralla yhden leivän. Tein salaatit illalle, herralle ja huomiselle. Pyyhin pölyt tasoilta, pesin vessan ja imuroin.

Tuli sellanen hyvä lämpö siinä, että tiesin, että tämän päälle on mentävä ulos. Sekä sen lisäksi, että niskat aiheuttivat päivän lopuksi pääkipun. En kuitenkaan kuulannut, kun sisällä olo ei huvittanut, vaan pienen sohvalla istumisen jälkeen lähdin kävelemään. Menin kuus kilsaa tunnis ja kahes minsas. Sit suihkuun ja iltapalaks meni rahkapurkki lasten hedelmäsoseen kera, teetä ja kun muka mahtu, pieni riisipiirakka. Soli liikaa, mutta onpa ravittu olo.

Huomenna en liiku, kun olen töistä/infosta tulleena ehkä klo. 18 maissa, kenties jälkeenkin. Ja ajaneena reilu 200 km. Huilaan illan, jotta nukun hyvin, sillä keskiviikkona on työntäyteinen pv. Ja sitten taas mennään (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos sinulle (: