tiistai 25. helmikuuta 2014

Kokeilu ja siinä tylsyys

Pystyn juokseen/hölkkään, kuka määritteleekin, kuus kilsaa. Siinä menee 52 minuuttia. Kaks vk sitten menin sen viimeksi ja jälkikäteen, noin 1,5h jälkeen, teki huonoa. Menin pötkötteleen, niin se autto. Mietin jo, kutsuuko pytyn halailu, mut ei onneks.

Eilen alotin juoksuohjelman ihan sillä, josko pystyisin juokseen pitkää matkaa (itselle, ei maratoonarille) sillai, että sen jälkeen pystyis vaikka... Oleen ihminen :D

No, siihen meni 42 minuuttia (mulla 44, kun en olisi 42 min jälkeen ollu perillä!) ja tuosta 42 minuutista kuus, siis KUUS, juoksin. (No oikeesti lopun vie juoksin, niin kahdeksan minsaa, KAHDEKSAN juoksin...) Muut kävelin. Niinkun ohje sanoi. Voi hyvänen aika, kun teki tiukkaa pysätä minuutin päästä käveleen. Ja kuus minsaa juosta, muuten kävellä... Voivoi.

Tää pitäis toistaa vie kahtena päivänä ja sitten ens viikolla uudet kujeet. Tän mukaan menis sit viis kilsaa jossain ajas, en muista ulkoa, kun lehtikin on muualla (tai siis leike.)

Onko muuten normaalia lenkillä ollessaan haaveilla iltapalasta? :D Eilen kävellessä himoitsin rahkaa ja appelsiinia, jotka sitten vihreän teen kera nautinkin :9

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos sinulle (: