lauantai 29. maaliskuuta 2014

Oodi Tempurille!

Ja tarkemmin Tempurin Symphonylle.

Olen taistellut välillä niskakipujeni kanssa, jotka ovat johtaneet pään kivistykseen. Päätin talvella (juu, talvella), että hankin tyynyn. vaikka se maksais maltaita. Tosin meinasin palkita itseni työstä (kesällä takana 10 kk sitä aikaa, kun olen käynyt töissä 70 km päässä (sivu km-määrä.)

Kohtasin kuitenkin Hobby Hallin hobbalot ja Tempurin tyynyn, sen Symphonyn. Tämä siksi, kun nukun kyljelläni ja selälläni, joskus jopa mahallani. Tilasin M-koon, kun ajattelin, että on lihoamisvaraa :D Hyvä asenne! Ei vaan, vaatteet ovat kokoa 36-38, osa M kokoa, niin ajattelin, ettei nyt ainakaan liian pieni ole.

Symphony on Hobby Hallin kuvauksen mukaan (edellisin linkki):

Pehmeästä TEMPUR Super Soft -materiaalista valmistettu Tempur Symphony -tyyny sopii ainutlaatuisen kaksipuolisen muotoilunsa ansiosta sekä selkä- että kylkinukkujalle. Tyynyn kaareva puoli antaa lisätukea päälle ja niskalle selkäasennossa. Kylkinukkujalle sopii puolestaan tyynyn perinteisemmin muotoiltu puoli. 

Olen sillä nyt viikon ajan nukkunut kuin pieni vauva. Enää en ole heräillyt öisin, en edes ennen poikakaverin kellonsoitto (miettikää, oma kello soittaa 6.20, herran 6.10 ja olen herännyt itekseni ennen tätä!!)

Niskat eivät ole olleet nyt kipeät, eikä siis pääkään. En ole aina kääntänyt tyynyä, enkä siis yölläkään käännä tyynyä automaattisesti, mutta toimii se silti.

On ihan sama, onko tämä tyynyn ansiota vai lumevaikutusta (rahaa meni), mutta on se tämän arvoista!

Mikä ihanuus nukkua yöt hyvin ja oikein odottaa, että saa painaa pään tyynyyn.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos sinulle (: