sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Laskiaissunnuntain liikunnat

Ei huvittanut lähteä harmaaseen keliin käveleen, joten hyppäsin kuntopyörän selkään, ajatuksissa venyttely illalla. Viimeksi venyttelin tiistaina. No, tilanne muuttui. Luistimille.

En edes muista, koska viimeksi olen luistellut, opiskeluaikana koulukaverin kanssa 2010? Lunta oli hirweesti, kolasimme sitä, jotta saimme lammella mennä.

No tänään suuntana oli järvi, jossa oli suht hyvä jää. Tieto lätäkön mataluudesta autto meneen lunnon jäälle, ite hieman kammoksun niitä.

Luistimet tuntu aluksi oudoilta, mutta sitten kai jalat turtuivat :P Mentiin saaren ympäri, käytiin yhdes niemes ja vielä lopuksi toisella puolella järveä. Kun oltiin sinne päästy, tuumin, että tonneko pitää palata? Rantaan päästiin, ja TUNTI oltiin jäällä. Jalat olivat välillä sääristä, lopulta reisistä/pakaroista kipeät (jännää, missä huomenna tuntuu...) Oli kiva saada kuomat jalkaan!!

Mutta siis, näin meni laskiainen, kun ei lunta pulkkamäkeen tai hiihtämään ollut. Niitä mä ennemmin kyllä olisin tehnyt, ne on kivempia lajeja kuin luistelu, mutta näillä mennään, sään armoilla.

Ja oli se kiva todeta, että pysyy pystyssä!

Kohta meen venytteleen, jotta saan lihaksia vielä kiiteltyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos sinulle (: