keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Kuulumisia maaliskuun lopussa

Liikunta:

Viime viikko meni vähän penkin alle, kun oli hassu nuha, josta täälläkin valitin. Se meni sit, ehkä silläkin oli sijaa, kun annoin itseni olla rauhassa (saatoin oppia jotain syksyn kuuden viikon yskästä, joka päättyi poskiontelotulehdukseen...) No ei tullut juostua lainkaan, kuten edelliset 3 vk meni juoksuohjelman mukaan. Maanantaina, siis tämän viikon, otin itseäni niskasta kiinni ja menin juokseen. 4 km. Aah. Mutta ei tuntunut eilen tiistaina missään! Kai se meinaa vaan pidempää lenkkiä ;)

Viime viikolla en kuulannutkaan, eilen jopa 7 min, kunnes hra tuli sisälle. En vaan pysty kuulaan, jos joku kattoo, vaikkei välttämättä edes katto.. Pelkkä ajatuskin jo! HYI! :D Mutta tänään sain kuulata ihanat 31 minuuttia! Tosin mun kasi tuntuu kevyeltä. Ja ihailin ns. lihaksia=käsivarsia peilistä :P

Ruoka:

No en ole vaa'alla käynyt, kun se masentaa liikaa. Mut viikonloppuna sain 36 housut jalkaan, eikä kinnannu. Silti pötsi on mitä on. 

Suklaata ei tee ees mieli! Miettikää! Enkä edes tie, paljonko on aikaa pääsiäiseen! Töissäki on suklaakeksejä ym. ja mä passaan. Mikä mielentila!

Salmiakki ja laku on nyt ollut the thing, mutta sekin hallitusti. Jos syö liikaa, tulee kökkö olo. Joten sekin balanssissa. 

Muu: 

Oon nyt sivutoiminen yrittäjä, kesän jälkeen peukut pystys kokoaikainen. Paikallislehdes puolen sivun= A4 juttu :D 

JÄNNÄÄ!

2 kommenttia:

  1. Hei onnea ja tsemppiä yrittäjyyteen! :) Ei se vaaka aina kerro kaikkea ja anna sen vain olla. ;) Hyvä mieli on tärkein!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Pitkästäa aikaa kävin vaa'alla, ei yllättänyt muutakin positiivisesti - en ole kartuttanut kiloja, vaikken ole panikoinutkaan.

      Poista

Kiitos sinulle (: