tiistai 18. maaliskuuta 2014

Niisk puolittain ja avautumista

Eilen sain hyyyvin pitkästä aikaa seuraa lenkille (hraseuraa), vaikka "maisemat vaihtuu liian hitaasti." Itte tahto mukaan :P Jotenkin lenkit on hauskempi seurassa, tuli reenattua vatsalihaksia reippaasti, mukavana lisänä oli toki myös ihan rehellinen keskustelu, siihen kun tuntuu jäävän vähän aikaa normipäivinä :)

Mentiin kuus kilsaa ja venyttelin illalla.

Yöllä nukuin toinen sierain tukos, tänään aamupäivän palelin töis, olin villasukat jalas ja kynsikkäät käsis (oikeesti, oon sellanen kylmä käsi (sos. ja terv. alan pääsyvaatimus on kuulemma se;)), mut ne lämmittää sormet no-pe-as-ti. Päivällä ei paleltanut, mutta tuiskussa ajaessa silmiä kirveli, ajoin todellakin arskat silmis. Lumipyryssä.

Komeen näköstä.

Vähän oli toistaitoinen olo, sellanen nuutunut päivällä, mutta ääni oli/on oma, kurkku ok. Ei oo enää paleltanutkaan.

Mutta en kuulannut, mieli teki, mutta järki voitti. Pitää pysyä terveenä, perjantaina on niin ohjelmaa, lehtijutusta lähtien, ettei sovi sairastua. Venyttelin kuitenkin, oikea pakara on vähän juntturassa.

Tein makaronilaatikkoo, söin sitä salaatin ja piimän kera, ei paljoa maistunut. Muuten olen juonut vihreetä teetä ja finrexiniä, söin omenan ja viilin.

Edelleen toinen sierain on tukos, hyvin jännä olo, kun sitä pitää niistää, mutta ei kunnolla aukee millään. Suihkekaan ei ole mukanani täällä.

Ehkä tämä tästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos sinulle (: