sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Painon tsekkaus lounaan jälkeen ja mitä siitä virisi?

Täällä piiitkä tauon jälkeen, jolloin on toki tapahtunut paljon (jotenkin tuntuu, ettei kerkiä/ei kiinnosta istua koneella, vaan koko aika on menoamenoa...), mutta olen kuitenkin funtsinut, jatkanko blogia. Täällä on muutenkin hiljaista, yks lukemani bloggaaja lopetti, yks ei ole kirjoittanu mitään aikoihin (lasienkuli, osotan sua!!!! :D) ja muutenkin on vaisua. Kuitenkin, ajattelin, että tämä olisi yksi väylä kirjoittaa tästä asiasta, minkä tällä viikolla kohtasin.

Eli tosiaan, torstaina terkkari punnitsi mut lounaan JÄLKEEN. Huikean mairittelevat 62,4 kg tuli. Mietiskelin asiaa ja eilen katsoin viime kesän kehon koostumusmittausta, jolloin paino oli 58,1 kg ja muutenkin luvut suht ok, lihasprossa oli vähä yli 23. Ja lihasta oli enempi kuin ekas mittaukses.

No nyt rasvaa on enempi, kuin viime kesänä. Elokuus oli punnitseminen töis kans, ja oli jotain 61 kg. Taas ruuan jälkeen (selityksiä..)

Syynä napostelu ja karkit. Suklaa. Jäätelö, vaikka vain se pikku tikkujäätelö, niin sekin kertyy... Stressi elämästä ja töistä. Ihme homma, kun ongelman tietää, sille ei kuitenkaan tee pitkäkestoisesti mitään. Miettii vain, että "joojoo, teen mä sen." Ja jos ei seuraavana päivänä, niin sitä seuraavana "olkoon." Eilen otin itteeni niskasta kiinni samalla, kun kehon koostumustani viime kesältä ihailin, ja selailin lehtileikkeitä liikunnasta ja ravinnosta. Joka jutus sama: säännöllisyys, hyvät hiilarit, rasva ok, proteiinia. Kasviksia. Vettä. Liikuntaa ja lepoa.

Nyt ties kuinka monennen kerran otan onkeeni asiasta ja teen asian eteen jotain. Se alkaa huomenna. Olen ihan oman onneni nojas tässä, ei ole pt:a tai ruokavalion tekijää (houkuttelis, mutta en sitten taas tiedä...)

Kirjaan syömingit ylös (en laske kaloreita, enkä ala juhlissa tms. olla naama sanonkomämillä, vaan etenen maltilla, kiire ei ole), juon vettä, syön säännöllisesti ja tarpeeks (ei vähän/liikaa), liikun (juoksu raiteille again) ja huolehdin levosta. Tavoitteena keskikehon pienennys, koska ne monet vaatteet alaosalle, joissa on nro 36, tekevät ikävät painaumat ihoon ja lisäks tursauttaa keskikehoa epäkelvolla tavalla ylös, muodottamana. (En aio siis ostaa uusia vaatteita, vaan käyttää halvempaa keinoa.) Paino siis saa tippua, sekä sentit, mutta ne vaatteet olkoon se mitta.

Otan painon ja sentit viikonloppuna ylös ja kiusakseni (siis omaksi) laitan ne tänne. Niin on tultava edistystä, koska mähän teen tän. On epävarma olo itsestä, ja haluan olla varma, ja murehtimatta kroppaa.

Taas kerran, kesätsempillä ja -innolla!! Murehtiminen pois, rennolla motivaatiolla mennään! Elämää, ei sen enempää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos sinulle (: