perjantai 2. toukokuuta 2014

Akilleen kantapää

Sokeri. Karkeissa ja suklaassa.

Kun aloin 2010 laihduttaa, jätin limsan pois. Sitä tuli kitattua liikaa, ja tietenkin cokista. Näinä n. 3,5 vuotena olen sitä maistanu, ja voivoi, mikä onnen päätös, kun sen jätin pois. Ei ole hyvää ja kaiken lisäks tuli huono olo.

Tuolloin 1.1.10 jätin myös sipsit repertuaarista pois, vaikken niitä siten paljoa/usein syönyt. Olen niitä syönyt, jos on ollut tyrkyllä, mutta ei nekään nyt autuutta tuo. Ilmankin voi olla.

Ja siis molemmistahan, sipseistä ja limsasta funtsin, että ylimääräisiä kaloreita. En tahdo.

No sitten ensin vaikka suklaa. Lakko meni hyvin. Mutta sen jälkeen, joo'o, on tullut suklaata syötyä. Miten Fazerin sininen onkin niin hyvää. Pari eka palaa, ja sitten.. Ei enää. Mutta silti se patukka pitää syödä. Tai no pitää ja pitää, mutta kun en kuulu siihen ryhmään, joka osaa säästää karkkia. Pah.

Karkki. Alkuvuoden ostolakko meni hyvin. Tuntuu, että etenkin viime kuu meni karkin vallassa. Suklaattomuus anto tekosyyn ostaa karkkia, ei sentään onneksi puhuta kahmalokasoista.

Mutta miten ihmeessä en saa järkeeni, että ihan yhtä lailla karkki ja suklaa tuo tullessaan ylimääräisiä kaloreita? Eikä ne nyt eduksi naamallekaan ole, ei se nyt kuki, mutta epätasasempi väri=olen vetänyt kurkusta alas karkkia ja suklaata menneenä aikana.

Toivottavasti tajuan asian nyt sen kirjoitettuani...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos sinulle (: